Tao Geomantie

                   Het revitaliseren van uw huis, tuin of land.


Jan en Mirjam hebben als een van de eersten in Nederland, de opleiding Tao Geomantie Master met succes afgerond. 

 

Wat is Tao Geomantie?

Er kan (energetische) vervuiling in diverse lagen van Moeder Aarde zitten die een negatief effect heeft voor de mensen die daar wonen en/of de gebouwen die daar staan. Hierdoor kan een plek niet fijn voelen, of is er bijvoorbeeld veel ruzie, echtscheiding of ziekte.

Bij (energetische) vervuiling kan je bv. denken aan wateraders, oude graven, plaatsen waar heksen verbrandingen, bombardementen en zo meer, zijn geweest. Maar ook blackstreams = ondergrondse gassen door rottende veenlagen kunnen effect op een plaats hebben. Jij kan het voelen, maar misschien niet weten wat er aan de hand is.

Vitalere en gezondere leefomgeving.

Bij deze zeer specialistische Tao Geomantie opleiding hebben Jan en Mirjam heel veel kennis, informatie en tools opgedaan om de diverse lagen in Moeder Aarde en de eventuele daarop staande gebouwen te clearen en te revitaliseren en in de positieve ondersteunende energie te zetten. Waardoor deze plekken een betere, vitale en gezondere leefomgeving worden.

 

Voel jij dat er bij jou hier misschien wel sprake van kan zijn? Neem gerust contact op voor meer informatie, het maken van een afspraak of het aanvragen van een vrijblijvende offerte. U kunt hiervoor onderstaande button gebruiken of Jan en Mirjam telefonisch benaderen op 06.53686702.

Opleiding gevolgd onder supervisie van de Grandmaster Jes T.Y. Lim. Internationaal Feng Shui en Tao Geomantie en Tao Geomantic I Teacher-Master ir. Aniel Ramjanam.