(ver)bouw project begeleiding

Jan heeft ruim 22 jaar zijn eigen bouw bedrijf gehad, waarbij hij o.a. veel oude metseltechnieken heeft toegepast tijdens restauratie werkzaamheden. Niets is hem te gek en alles heeft hij al weleens gemaakt.

Zijn ontwikkeling is van baksteen naar edelsteen geweest. Hij werkt ondertussen al ruim 20 jaar met kristallen en de kristal energie. Daarnaast vitaliseert hij, samen met Mirjam, Aarde, land en gebouwen met de kennis van de Tao Geomantie en Qi-mag Feng Shui. 

Nu is de tijd rijp om deze werelden te combineren en bij elkaar te brengen. Jan zijn ervaring bij het bouwen of verbouwen van huizen en/of kantoren in combinatie met de kracht van kristallen en de kennis van de Tao Geomantie en Qi-mag Feng Shui, zorgen voor hoog vitale en gezonde gebouwen.

Jan (en Mirjam) kunnen uw (ver)bouw project mee begeleiden. Zij kunnen uw grond vitaal maken door toepassing van de Tao Geomantie. Tevens zorgen zij er met tools en kennis vanuit de Qi-mag Feng Shui voor dat uw huis veel vitale levensenergie binnen kan halen en vast kan houden. Daarmee krijgt u een vitaal, overvloedig en ondersteunend huis of kantoor dat gezond is en waar je energie van krijgt. Hierdoor kunt u uw plek voor u laten werken. Hoe fijn is dat?

Jan en Mirjam kunnen uw bouwproject ondersteunen met o.a.:

*adviseren over gezonde en natuurlijke bouwmaterialen

*adviseren over het verwerken van kristallen in de muren en vloeren

*advies over de beste plaats van uw gebouw op een kavel en van de plaats van diverse ruimtes in huis volgens de richtlijnen van de Qi-mag Feng Shui.

*advies over diverse toepassingen voor en tijdens de (ver)bouw om tot een zo vitaal en gezond mogelijke woon/werkplek te komen.

 

Wilt u hier meer over weten of meer concreet weten wat zij voor uw plan kunnen betekenen? Neem dan gerust contact op d.m.v. het contact formulier op deze site of door het bellen naar Jan op 06.53686702.

Wij vertellen u graag over de diversen mogelijkheden.

Liefs Jan en mIrjAM