Stap hier de wereld in van Design & luxe.

In meer dan 20  jaar is Kristallen Wereld uitgegroeid tot een van de mooiste winkels met galerie van de regio op het gebied van kristallen. 


Een Object van Kristal geeft uw interieur een bijzondere touch.......rust, luxe ambiance, verfijning.

Het is een sierraad voor uw huis. Iedere steen heeft een eigen uitstraling en geeft uw persoonlijke smaak weer. 

Nu, in deze tijd van geldontwaarding, zijn steeds meer mensen op zoek naar een prachtig kristal wat een kunstobject is in hun woon- of werkomgeving. Binnen Kristallen Wereld is speciaal daarvoor een nieuw concept ontstaan, onder de naam Wereld Kristallen. Hier worden unieke kristallen van topkwaliteit aangeboden.

Objecten van Kristal in huis halen van de meest hoogste kwaliteit was nog nooit zo dichtbij. Na Oisterwijk bij 'Galerie Kunst op 12'  is nu Wereld Kristallen verplaatst naar de Galerie aan de Nieuwe Ginnekenstraat, met een groots opgezette duidelijke presentatie, deskundige en eerlijk advies, durven wij te zeggen dat we hét hedendaagse antwoord bieden aan iedereen die op zoek is naar kristal;  een mooi decoratiestuk voor uw woning of werkruimte.


Genoeg woorden. Kijkt u vooral zelf rond op onze site of kom langs bij de Kristallen Wereld in Breda.

De winkel met galerie in Breda is open van dinsdag t/m zaterdag. Of maak een afspraak en wij begeleiden u door onze wereldkristallen.